CX

Hej! Har nyss kommit hem från farmor och farfar var ju där och firade farmor! Riktigt mysigt :) före var ju jag och Hanna på CX som var riktigt roligt som vanligt! Nu sitter jag och kollar på så ska det låta och snart ska jag packa inför idrotten imorgon. Imorgon kväll blir det CX och bodyattack! Ha en fortsatt bra kväll (:

29 januari

hej, gårdagen var så himla mysig vi badade i tunnan och rullade oss i snön, och åt god mat och bara myste kom hem vid halv ett tror jag klockan va och då somnade jag på direkten. Vaknade vid halv tio då klev jag upp och satte mig och kollade på en beck film med mamma & josefine. Klockan halv 6 blir det CX med hanna ska bli riktigt härligt, och sen åker jag min familj och jag till farmor och farfar och firar farmor som fyller år imorgon grattis i förskott älskade farmor ♥
Ha en bra dag! :)

bilder sen igår

jag var ju somsakt på köpingen i går och fick med mig lite grejor hem, och sen städade jag garderoben som verkligen behövdes :)

lördag

hej, sitter just nu framför tv och kollar på beck med mamma,lite läskigt faktiskt. Idag vid elva åkte jag,mamma & hanna ner på köpingen för att köpa träningskort och träningsskor till mig, så nu ska jag träna.Ska bli riktigt roligt! :)
Ikväll klockan 6 blir vi bjuden på mat hos grannarna och vi ska även bada i tunnan,ska bli så mysigt ♥
Ni får ha en bra lördag! :)


en liten bild på min otroliga söta kusin ♥

helg ♥

hej, idag är det äntligen fredag som jag har längtat till helgen att äntligen få sova ut, förlåt att jag inte bloggade igår för att jag hade läxa tills idag som jag måsta plugga på och sen var jag även och tränade CX som ar grymt roligt, ska köpa kort imorgon! Idag på skolan gjorde vi inte speciellt mycket,kollade på filmerna som vi har gjort och åt chips och godis till. Sen klockan halv två hade min grupp curling på idrotten som är väldigt roligt. Nu ska jag hoppa ner i duschen för snart får vi främmande av kusinerna med familij och farmor & farfar. Ha en bra kväll :)

@instagram ebbanorrby follow me

25 januari

hej, kom hem från skolan vid tre då satte jag mig direkt vid datan och träna eng-glosor som vi har till imorgon & jag trodde det var tills på fredag men icke sa nicke. För en stund sen kom jag hem från hanna, var där och pluggade och förhörde varandra, vi har även ord & begrepp tills imorgon typ 100 stycken. Nu ska jag gå ner och duscha och sen kolla på sveriges mäster kock & plugga glosor! :)


hsd

Godmorgon! Jag har Alledes nyss kommit till skolan! eftersom vi har hsd så vet jag inte hur länge jag stannar på skolan! Bloggar sen! :)
Bjuder på dagens outfit (:

22 januari

Hej! Just nu sitter jag framför tv och kollar på copycat singers! Idag har jag inte gjort så mycket sov till halv tolv sen gick jag ut med grannarna, och sen vid halv tre gick jag och hälsade på Douglas,Ellen & Olle..väldigt mysigt! Imorgon är det skola, efter ska jag nog höra lite läxor! Ha en bra kväll alla! :)

mitt rum

tänkte om ni villa se hur jag bor! :)
















litet men mysigt rum! :)

kvällens outfit

Lite sent men! :)

hejsan! just nu sitter jag med rebecka och myser framför the voice sverige! nu ska vi nog gå och hämta våran b&j. ha en bra kväll alla läsare!

skolan

Sitter på skola nu! Och ska alldeles strax ha grupptid! Se. Har vi idrott och då blir det längdskidor! Hoppas det kommer gå bra! Intressant inlägg menmen! :)

jag älskar dig kusin! 

19 januari

hej, skolan var rätt okej ändå. Efter lunch gick jag,hanna,rebecka & emil ner till dagis för att läsa sagor för barna, väldigt mysigt ♥ Just nu är jag hos min farmor och farfar med kusinerna och ska alledes strax äta middag! Imorgon har vi längdskidor på idrotten som ska bli väldigt roligt! Efter skolan ska jag nog hitta på något med rebecka! :)
/ebbanorrby

sveriges mästerkock

hej, nu har jag alledes nyss kommit hem från olle,ellen & världens sötaste douglas var där och hälsade på dom lite! Vid klockan fem gick jag och hanna ner till vendela och hälsade på och där en jätte gullig hund!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på sveriges mästerkock! :)
ha en bra kväll :)

första inlägget

hej, jag tog bort min förra blogg för den bara krånglade , så då gjorde jag en ny! på den här bloggen kommer jag skriva om min vardag och jag kommer lägga ut bilder och så,släng gärna in en kommentar!
ha det bra! :)


Välkommen till min nya blogg!

.

RSS 2.0